A streptococcus nemi szervvel fertőzött nőknek tesztelniük kell a partnerüket!

Tudnia kell, hogy a hüvely nem steril, és nem is lesz. A hüvelyben bizonyos típusú baktériumok élnek, akár a kórokozók - a streptococcusok mellett -, amelyek több fajból állhatnak. Az is lehet enterococcus, E. coli és más baktériumok, de egyébként egy egészséges nő nem jelent semmi szörnyűséget, mert az immunitása mindent irányít.

A különböző betegségeket kiváltó Streptococcus törzsek viselkedése, kémiai tulajdonságai és megjelenése szerint oszlik meg. Minden egyes csoport fertőző betegségeket és tüneteket okoz.
A Streptococcus D csoport és az enterococcusok általában az emésztőrendszer alsó részében, a hüvelyben és a környező bőrben nőnek, amint azt már említettem. A probléma akkor merül fel, amikor az immunitás leesik, és a pH változik, akkor a sebek, a szívritmuszavarok, a húgyhólyag, a has és a vér fertőzöttek lehetnek. Egyes D-csoportok ellenállóak a penicillin és az antibiotikumokkal szemben.

A streptococcusok forrása a hüvelyében lehet a partnered attól függ, milyen típusú streptococcus van. A vizeletcsőben lévő embernél ez a baktérium nagyon gyakran izolálható, különben nem okoz nehézséget az egészséges ember számára, ellentétben azzal, aki immunitást szenvedett.

Ezért "nem gyógyítható", mert ha csak az antibiotikumot veszi be, az első szexuális közösülés után minden olyan, amilyen volt. Legalább azt mondják nőgyógyásznak. Meg kell kérdezned magadtól, hogy mit kezelnek és vajon ez valóban szükséges-e, ha a streptococcus az Ön vagy szervezetedben van irányítva, és mit kell tennie, amikor a mentesség leesik. Tehát, mivel nem sterilizálhatja az üreg, az orrüreg és a vastagbél nyálkahártyáját, akkor sem sterilizálhatja a hüvelyét. Az antibiotikumokkal való felesleges kezelés csak még nagyobb rendellenességgel jár. Tehát, ha arra gondolsz, mennyi lesz szüksége a penicillin antibiotikumra, valójában egy teljesen rossz kérdés. De az, aki az antibiotikum terápiát írta fel, biztosan tudnia kell.

A hüvelynek van egy természetes védőrétege, amely védekező mechanizmusként működik a kórokozók és a fertőzés ellen. Ez a védőréteg természetesen savas, ami azt jelenti, hogy a hüvely pH-értéke 3,5 és 4,5 között változik. Kérem, ne cserélje ki a test savasságával, mert a savas hüvely azt is jelenti, hogy a teste nem savas, de a pH-egyensúlyban van, és egészséges rendszert szervezek.

Mi történik az egészséges hüvelyben?

A laktobacillák glikogént emésztenek (a glikogén egy többszörös glükóz poliszacharid, amely az emberben, az állatokban, az állatokban, a gombákban és a baktériumokban tárolt energiatároló formában szolgál.) A hüvelyváladékban megtalálható a poliszacharid szerkezete a glükóz tárolásának fő formája.

Ezután tejsav keletkezik, és savas közeg képződik. A savas környezet csökkenti a káros baktériumok jelenlétét és megelőzi a fertőzést.
Vér áramlik a hüvely falában és biztosítja a kiválasztás szekrécióját, biztosítva, hogy nedves, tisztított és megfelelő savasságot biztosít a fertőzés megelőzése érdekében.
A tejsav alapvető fontosságú az intim zóna védelmében. A hüvely pH-értékének alacsony szinten tartásával a védőréteg savas marad. A hüvelyben lévő állapotok az élet különböző szakaszaiból változnak (menstruációs ciklus, terhesség, menopauza) és más napi tevékenységek. A változó körülmények között a baktériumok természetes egyensúlya megváltozik, ami kényelmetlenséget, irritációt, sőt fertőzést okozhat.

A magnézium szerepe a pH szabályozásában különböző sejtekben, szervekben és membránokban.

Ezért rájöttünk, hogy ha a pH-szint megszakad a hüvelyben, akkor ugyanabban a hüvelyben és baktériumokban, amelyek élnek benne, nincs kontroll. A magnézium az egyik olyan ásványi anyag, amely felelős a pH érték fenntartásához. Az alapporok vagy az alapkészítmények segíthetnek a streptococcusok deaktiválásában. Különböző ásványi anyagokat, elsősorban káliumot és magnéziumot tartalmaznak, és kombinálhatja a nátrium-hidrogén-karbonátot (más néven sütőszódát) és a citromlevet, hogy segítsen a szervezetben és a hüvelyben fenntartani a pH-értéket, és hozzáadja a híres joghurtot. Van egy híres receptünk a nőknek, miután antibiotikumot használtunk, amely elpusztította a hüvelyben lévő növényzetünket. Most már tudod, miért zavarjuk magunkat, miután bevettük az antibiotikumot.

Most eljutunk a fontos tézishez, hogy a gyomor és a sav szintje felelős a megfelelő pH-fenntartásért a szervezetünkben és a vírusok és baktériumok elpusztításáért. És ez így van, de sajnos vannak olyan kivételek, mint a Helicobacter pylori.