A magnéziummal nem rendelkező gyermekek kilépése

A kalória-korlátozás az egyik leghatékonyabb beavatkozás, amely megbízhatóan lelassítja az öregedést és meghosszabbítja a várható élettartamot számos fajban. A probléma az, hogy a táplálékfelvétel komoly csökkenését teszi szükségessé, ami a legtöbb ember számára szinte lehetetlen.

Szerencsére a kalória korlátozásának számos előnye elérhető az élelmiszer-bevitel korlátozása nélkül

A 2016 végén közzétett sejtvizsgálat kimutatta, hogy a magnézium-kiegészítés utánozza a kalória-restrikció kulcsfontosságú mechanizmusát.

Ez a tanulmány kimutatta, hogy a magnézium csökkenti vagy megszünteti az R-hurok szerkezetét. Ezek a struktúrák rendkívül károsak, mivel hozzájárulnak az instabil genomhoz. Mivel instabil genomok a sejt pusztulásához vezetnek, és növeli a rák kockázatát, stabilizálja a sejt genomjába történő eltávolításával R-hurok erősen a betegségek megelőzése és a hosszú élettartam. A magnézium egészséges és hosszú élettartamot kölcsönöz.

Ez a legújabb magnéziumvizsgálat jelentős előrelépést jelent az egészség és a hosszú élettartam kalorikus korlátozásának replikációs képességében - a kalóriabevitel korlátozása nélkül.

Az új magnéziumvizsgálat megértéséhez meg kell értenünk az R-hurok koncepcióját, és miért szükséges a tervezésük a betegségek megelőzése és a várható élettartam meghosszabbítása érdekében.

D-hurok szerkezetek képződnek, amikor a DNS-t, és zavarják egymást, ami az egyláncú DNS-t a fő otupljue szűrő, ami egy hurkot. Ez a magányos DNS-port rendkívül érzékeny a károsodásra és a mutációkra.

A ritka R-hurkok zavarják a sérült DNS javítását. Tehát sérült DNS = beteg DNS

Ezeknek a rendellenességeknek az eredménye instabil a genommal, ami azt jelenti, hogy valószínű, hogy veszélyes mutációk lépnek fel. A végeredmény vagy a koraszülött sejtek (és így a szöveti funkciók elvesztése) vagy a sejtek replikációjának (vagyis a rák kialakulásának) elmaradása.

A tározó R-hurkok kapcsolódó számos betegség, mint például a mell-, petefészek- és vastagbélrák, és a neurodegeneratív betegségek, mint például amyotrofna laterális szklerózis (ALS).
Most nyilvánvaló, hogy a beteg károsítja a DNS DNS-t éhes. Elégedett az éhség magnéziummal.

Add hozzá, hogy az ismert káros hatásai genom instabilitás élettartam általában, és ez könnyen belátható, hogy a hatalmas jelentőségét megtalálják leküzdésére képződését D-hurok az emberi stanicama.To az, ami ezt az új magnézium-vizsgálat olyan izgalmas mindannyiunk számára.

A tudósok évek óta ismerik, hogy a kalória-restrikció az R-hurkok felhalmozódásának csökkentésével elősegíti a genomiális stabilitást, amit nem tudtak. A válasz az, hogy a kalóriatartalom növeli a magnézium mennyiségét a sejtekben. A szervezetben lévő magnézium automatikusan egészséges szervezetet jelent.

A kutatók először látták, hogy a magnéziumionok a kalcium-korlátozott élesztősejtek által felhalmozódnak. Ez a speciális magnézium szállítószalag komplexek fokozott termelésének eredményeképpen jött létre, amelyek magnéziumot szúrnak a sejtekbe.

Továbbá rájöttek, hogy a magnézium nagyobb koncentrációját a sejtekben erősen elnyomja az R-hurkok képződése. Ez arra utal, hogy a magnézium a kalória-restrikció és az R-hurok elnyomás közötti kapcsolat.

Ezek az eredmények együttesen megerősítik, hogy a magnézium valójában a kalória-restrikció és az R-hurok elnyomás közötti kapcsolat.

Így az a fontos kérdés: ha az emelőszerkezet intracelluláris magnézium, amely korlátozza kalóriakorlátozás D-loop, hogy lehetséges-e elérni csak a magnézium kiegészítés? Ismét a biztató válasz igen.

A magnézium jelentősen megakadályozza az R-hurkok felhalmozódását, függetlenül a kalória-restrikciótól.

A magnézium hozzáadása jelentősen 47% -ról 68% -ra csökkenti az R-hurok felhalmozódását. És ez teljes egészében anélkül, hogy DNS-károsodást okozna, ténylegesen segít a genom teljes stabilizálásában.

A magnézium fantasztikus hatása!

A magnézium csökkenti a kalóriacsökkenést az R-hurkok kialakulásában. Másodszor, további felfedezések kimutatták, hogy a magnézium képes csökkenteni az R-hurkot, kedvezően hathat az ALS-re és a rákra.

Az ALS az R-pólusok felhalmozásához kapcsolódik. Ez a tanulmány kimutatta, hogy a sejtek a beteg ALS mutatják, hogy hordoznak mutációkat, hogy zavarja a tevékenység fontos magnézium-transzporter hordozó magnézium stanice.Ovaj bizonyítékok azt a tényt, hogy a ALS és esetleg kapcsolódó állapotok, adódnak képtelensége szuppresszió R- hurok át egy mechanizmust, amely magnéziumtól függ.

Talán a legizgalmasabb, ez a tanulmány kiderítette, hogy az R-hurok magnézium hatása megakadályozza a rákot. Az egészséges sejtek tartalmaznak egy BRCA2 nevű rákelnyomó fehérjét, amely természetesen elnyomja az R-hurkok kialakulását. De ha a BRCA2 mutációi vannak, akkor már nem akadályozhatják az R-hurok kialakulását, ami megnyitja a rákot. Ez a tanulmány kimutatta, hogy a magnézium megmentheti a BRCA2 szuppresszor fehérjében hiányos rákos fogékonyságú sejteket.

Tudomány az egész mögött egy nagyon összetett, de a legfontosabb a következő: A sejteket, magnézium utánpótlást - teljesen hiányában kalória - okozott elnyomása R-hurok, hogy az egyik elsődleges mechanizmusokat, amelyek révén a celluláris kalóriatartalmú res