arthritis

A gyulladás és a duzzanat által okozott fájdalom az artritisz tünete lehet. Az ízületi gyulladás az ízületek rendellenessége, ami az érintett személyeknek nehézséget okoz a mozgás során.

Az artritisz az osteoarthritis és a reumatoid arthritis leggyakoribb típusai. Az osteoarthritis általában az időseknél fordul elő, mert ennek a betegségnek a fő oka a porcok kopása az életkorral. A reumatoid arthritis egy olyan autoimmun betegség, amely akkor következik be, amikor a szervezet immunrendszere megtámadja a sejteket és a szöveteket. Vannak más olyan tényezők, amelyek ízületi gyulladást okozhatnak, például kóros metabolizmus, ízületi indukálta sérülés, néhány örökletes gén expressziója, valamint bakteriális és vírusfertőzés.

Az ízületi gyulladás legtöbb formájának tünetei közé tartozik az ízületek fájdalma, merevsége, fájdalma és vörössége. A magnézium szabályozza az enzimek aktivitását a testsejtekben, az energiatermelést, az RNS és a DNS szintézisét, és fenntartja az ásványi anyagok egyensúlyát a szervezetben.

A magnézium összes funkciója nagyon fontos, mivel lehetővé teszi számos biokémiai folyamat fenntartását, fenntartja az energiát a szervezetben és szabályozza az új fehérjék szintézisét a sejtekben, hogy fenntartsák a sejtek egészséges életmódját. Segít a kalcium transzportban, a felszívódásban és a csontstruktúrában is. Ezért nagyon fontos, hogy a magnézium, mint fenntartásához szükséges szerkezetének és funkciójának a csontok, a függvény az idegek és izmok, valamint csökkenti a savasság a gyomorban.

A magnézium fontos szerepet játszik az izom működésében. Segít fenntartani a csontszerkezetet, és erősebbé teszi őket. Ennek következtében a magnéziumhiány számos biológiai folyamatot érinthet mind a sejtek, mind a molekuláris szinten.

A magnézium hiánya szintén megakadályozza a kalcium felszívódását. A kalcium elengedhetetlen a csontnövekedéshez és csökkenti a csontok károsodását. Azonban, amikor a magnézium csökken a szervezetben, a kalcium nem felszívódik és felhalmozódik a lágy szövetekben, és így megbetegszik. Arthritist okoz. A kalciumbevitel növelése azonban nem fogja megoldani a problémát. Bár a szervezetben nincs elég magnézium, a kalciumot nem használják megfelelően.

A felesleges kalcium és a magnézium hiánya szintén arthritist okoz. Ezért fontos fenntartani az egyensúlyt a magnézium és a kalcium bevitel között. Ez azt jelenti, hogy a magnézium hiánya gyulladásos válaszok aktiválódásához vezet az ízületi gyulladáshoz. Az emberek számára akadályt jelent, mert ízületi gyulladást okoz.

Egyik tag tegnap megkérdezte: "Minden betegségben, ez segít a magnézium terápiában", itt van az egyik olyan betegség, amely megelőzhető és gyógyítható, ha elég magnézium van jelen a szervezetben. És igen, és ez segít a magnézium terápiában!